Service

Bij Grig-tweewielerservice staat service, zoals de naam het al zegt, hoog in het vaandel. Alle reparaties en onderhoudsbeurten worden vakkundig, snel en zorgvuldig voor u uitgevoerd. In een schone en overzichtelijke werkomgeving, zoals u van een echte rijwielhersteller mag verwachten.
Maar Grig-tweewielerservice biedt meer:

service-img

GRATIS ONDERHOUDSBEURT

Bij aankoop van een nieuwe fiets, krijgt u naast de gebruikelijke garantie de 1e onderhoudsbeurt geheel gratis en de 2e en 3e beurt tegen een gereduceerd tarief. Zo heeft u een hele lange tijd plezier van uw nieuwe fiets tegen zeer weinig kosten.
Heeft u een gebruikte fiets gekocht bij Grig-tweewielerservice voor meer dan
€ 150,- , dan krijgt u 3 maanden garantie.

KLANTVRIENDELIJKE OPENINGSTIJDEN

Extra service wordt geleverd door de bijzondere klantvriendelijk openingstijden. Waar anderen eind van de middag de deuren sluiten, is Grig-tweewielerservice doordeweeks geopend van 7.00 tot 19.00 uur! Zo krijgt u alle gelegenheid uw fiets na reparatie, dezelfde dag nog op te halen.

LAAG TARIEF

Grig-tweewielerservice hanteert ook nog eens een scherp uurtarief. Hiermee onderscheidt hij zich van vele andere rijwielherstellers. Grig-tweewielerservice staat voor goed vakmanschap, tegen een schappelijke prijs.

EERLIJK & BETROUWBAAR

Bij Grig-tweewielerservice zal gekwalificeerd en deskundig personeel u altijd van een eerlijk en onderbouwd advies voorzien. Want wij zien u niet alleen graag komen, maar vooral graag terug!

Grig-tweewielerservice uw betrouwbare fiets- en reparatiespecialist!