Service

Bij Grig-tweewielerservice staat service, zoals de naam het al zegt, hoog in het vaandel. Alle reparaties en onderhoudsbeurten worden vakkundig, snel en zorgvuldig voor u uitgevoerd. In een schone en overzichtelijke werkomgeving, zoals u van een echte rijwielhersteller mag verwachten.Houdt er wel rekening mee dat onderhoudsbeurten afgesproken dienen te worden, daar deze veel tijd in beslag nemen om ze vakkundig uit te voeren.

Maar Grig-tweewielerservice biedt meer:

service-img

GRATIS ONDERHOUDSBEURT

Bij aankoop van een nieuwe fiets, krijgt u naast de gebruikelijke garantie de 1e onderhoudsbeurt geheel gratis en de 2e en 3e beurt tegen een gereduceerd tarief. Zo heeft u een hele lange tijd plezier van uw nieuwe fiets tegen zeer weinig kosten (graag wel even afspreken).
Heeft u een gebruikte fiets gekocht bij Grig-tweewielerservice voor meer dan
€ 150,- , dan krijgt u 3 maanden garantie.

KLANTVRIENDELIJKE OPENINGSTIJDEN

Extra service wordt geleverd door de bijzondere klantvriendelijk openingstijden. Waar anderen eind van de middag de deuren sluiten, is Grig-tweewielerservice doordeweeks geopend van 7.00 tot 19.00 uur! Zo krijgt u alle gelegenheid uw fiets na reparatie, dezelfde dag nog op te halen.

LAAG TARIEF

Grig-tweewielerservice hanteert ook nog eens een scherp uurtarief. Hiermee onderscheidt hij zich van vele andere rijwielherstellers. Grig-tweewielerservice staat voor goed vakmanschap, tegen een schappelijke prijs.

EERLIJK & BETROUWBAAR

Bij Grig-tweewielerservice zal gekwalificeerd en deskundig personeel u altijd van een eerlijk en onderbouwd advies voorzien. Want wij zien u niet alleen graag komen, maar vooral graag terug!

Grig-tweewielerservice uw betrouwbare fiets- en reparatiespecialist!